Machete grafice

Compoziții

Pentru a crea cu ușurință noi materiale grafice pentru comunicarea de brand, îți punem la dispoziție o suită de machete în format editabil.

Deși acestea pot fi folosite de oricine, îți recomandăm să apelezi la un designer profesionist pentru a asigura editarea corectă a lor.

Culorile fundalurilor și ale textelor pot fi schimbate respectând indicațiile din acest manual de brand (vezi regulile de utilizare aici). 

Pentru a alege culori în ton cu fotografiile, poți utiliza Adobe Color Theme Extractor accesând butonul de mai jos.

Machetele disponibile momentan sunt realizate în Adobe Photoshop. În funcție de feedback-ul tău, vom adăuga cu timpul și alte șabloane și formate. Te rugăm să nu schimbi poziționarea elementelor pe pagină.

Social media

Machetele pentru social media sunt disponibile pentru download în diferite dimensiuni și formate. Dacă ai nevoie de noi compoziții, te rugăm să ne scrii la welcome@destinationiasi.ro.

Machete Google Docs / MS Word

Aceste template-uri, realizate pe diferite tematici, sunt disponibile în Google Docs pentru editare facilă de către oricine, nu doar designeri profesioniști. Ele pot fi salvate pentru editare și în formate Microsoft Word.

Etichete pentru promovarea brandului

Pentru cei care vor să promoveze brandul orașului Iași pe propriile lor materiale (coperți, afișe, bannere, flyere, broșuri etc.), a fost creată o etichetă grafică în două variante, logo și logo + slogan.

Ea poate fi plasată pe material doar în pozițiile exemplificate în imagini. Latura fără colțuri rotunjite va fi mereu lipită de marginea materialului grafic. Fundalul etichetei va fi mereu negru cu text și logo albe sau alb cu text și logo negre (în cazul în care este plasată pe fundal închis).

Lungimea etichetei (redimensionată proporțional) va trebui să aibă următoarele dimensiuni (x/y din latura lungă a paginii):

Etichetele vor trebui să aibă următoarele lungimi (L) minime în print și digital:

Modelele de etichetă

Variante de poziționare

Exemple

Etichete pentru produse

Dacă vrei ca produsul tău să poarte emblema Iașului, poți descărca o suită de etichete care sunt disponibile în două variante: pentru fundal alb sau deschis și pentru fundal negru sau închis. Culoarea fundalului etichetei poate fi înlocuită cu culoarea brandului produsului tău, atât timp cât este folosită o singură culoare solidă și este asigurat contrastul cu fundalul packaging-ului.

Etichetele pot fi plasate oriunde pe produs sau packaging, cu condiția să aibă o lățime minimă de 2,5cm.

Modelele de etichete pentru produse